Aqua-add záró rendezvény Debrecenben és Budapesten

Magyarországi rendezvénnyel zárult az AQUA-ADD projekt

 

A rendezvény a Debreceni Egyetem Környezetgazdálkodási és Környezetpolitikai Központja, illetve a Tiszántúli Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyelőség közös szervezésében valósult meg.

"Az Észak-Alföldi Régióért" Nonprofit Közhasznú Kft. munkájával hozzájárult a különböző tematikus projekt komponensek kidolgozásához.

Az első két nap nem csupán lehetőséget biztosított az utolsó team meetingek találkozóira, valamint a záró Steering Committee ülésre, de a résztvevőknek egyben lehetőségük nyílt a debreceni mintaterület, a Tócó-patak és környékének megtekintésére, illetve a Békás-tó meglátogatására is.

Az utolsó két nap Budapesten zajlott, ahol szeptember 25-én került sor a Zárókonferencia megrendezésére. A konferencia keretében a partnerek esettanulmányainak részletes bemutatása mellett sor került a partner régiók rangos képviselőinek, szakértőinek, illetve az INTERREG IVC program képviselőjének előadásaira is. A konferencia ülés az Aqua-add Egyezmény aláírásával zárult, mely dokumentumban a partnerek képviselői által megerősítésre került a vízfelületek helyi és regionális fejlesztésekbe történő integrálásának jelentősége, valamint a résztvevők elkötelezettsége az értékes Aqua-add partnerség és együttműködés folytatása iránt.

A budapesti rendezvény résztvevői szakmai vezetéssel színesített látogatást tettek a Városligeti-tónál, míg szeptember 26-án a Fővárosi Önkormányzat szakembereinek vezetésével a Dunaparti fejlesztéseket tekintették meg.

 

További információ a rendezvényről

 

Hírek, események

Aktuális

 

Interreg Europe Bologna
Bolognában kerül megrendezésre az INTERREG EUROPE program nyitó rendezvénye
 
Debrecenben és Budapesten került megrendezésre azAQUA-ADD Interreg IVC projekt záró rendezvénye
 
ACHELOUS projekt ülés Thessalonikiben